Golvvård-vård och skötsel av stengolv

golvvård impregnering

Perform 17.40 - 575:-/liter
SMUTSAVVISANDE IMPREGNERING
Perform 17.40 är en lågaromatisk impregnering av flourpolymer som är olje-, vatten-, smuts- och fläckavstötande. Främst för användning på oglaserade keramiska golv, terrazzo och naturstensgolv.
Missfärgar ej och påverkar ej heller stenens lyster. Medlet som är inträngande 2-5 mm har en täckförmåga på 20-30 m2 per liter beroende på underlagets porositet.
Perform 17.40 används också på fasadmaterial av natursten samt fogar.
golvvård impregnering Perform 13.40 - 575:-/liter
SMUTSAVVISANDE IMPREGNERING
Lösningsmedelsfritt vatten-, olje-, fett- och smutsavvisande impregneringsmedel för oglaserade keramiska plattor, natursten samt terazzo och fogar. Perform 13.40 är diffussionsöppen (andas) och missfärgar inte underlaget.
Den behandlande ytans naturliga utseende bevaras och golvet får ett långtidsverkande skydd som underlättar daglig städning
golvvård impregnering Stentvål Special Orginalet - 150:-/liter
Är ett unikt kombimedel för kalkhaltiga naturstensytor, linoleum samt trä. Förutom den rengörande effekten ger produkten impregnering och en mjuk glans åt behandlad yta. Används av marknadsledande proffs där man har högt stälda krav på rengörings och impregneringseffekt och önskar en slittålig vatten- och smutsavvisande yta.
golvvård impregnering Deep Stone Cleaner- 250:-/liter
är ett högkoncentrerat por-rengöringsmedel för djuprengöring av naturstensytor, terrazzo, betong, oglaserade keramiska plattor och fogar. Lämplig för nollställning av olika golvtyper. Tar upp olja och fett ur porerna.
golvvård impregnering PERFORM HULKEN Por-Rent - 150:-/liter
SKONSAM POR-RENGÖRING Milt por-rengöringsmedel som används vid all rengöring där man vill kombinera hög rengöringsförmåga med skonsamhet mot ytan. HULKEN löser effektivt all vattenbaserad smuts samt olja, sot och fett på golv, väggar, tak, sanitetsutrymmen, fönster, metall, plast och betong